Treningstider sesongen 2014-15

Nå er halltildelingen for neste sesong ferdig og resultatet ble 22 timer fordelt på de samme dagene som inneværende sesong. Det muliggjør både flere organiserte treningstimer og mer tid til mosjonistene på kvelden.

Økt timetall kan vi takke medlemmene for. Ca 110 medlemmer har deltatt på lagspill og/eller turneringer siste sesong  og det er det som brukes inn i forhandlingene med de andre idretter i Oslo idrettskrets.

Nytt av året er at vi ønsker å få til en avtale med Trosterud skole hvor vi tilbyr badmintontrening for SFO/Aktivitetsskolen på mandager. Badmintonskolen kommer igjen  til neste år samtidig som antall organiserte treninger pr uke for viderekomne barn og ungdom samt de beste juniorene øker fra to til tre. Det vil også tilbys teknikktrening for mosjonister for en rimelig penge.

Vedlagte dokument viser tildelt treningstid med fordeling på ulike grupper. Merk at for Oppsal Arena gjelder tidene til 31. mai. Det tas forbehold om justeringer når sesongen starter i høst. Lørdagen er nå bekreftet etter at avtalen med Innebandyforbundet fortsetter i neste sesong. De vil starte sine innebandykamper som hovedregel etter at vår trening er ferdig.

Treningstidene vil gjelde fra 18 august i Haugerudhallen og 19 august i Oppsal Arena.

Vi vil  oppdatere artikkelen med tidspunkter for når treningen starter i høst. Men det blir rundt skolestart. Det kommer en egen invitasjon til badmintonskolen. Følg med på nettsiden. Tidene for sommerspillet blir snart publisert.