Treningstider sesongen 2011-2012

Treningstid for sesongen 2011-12 er nå fordelt. Sesongen 2011-12 starter mandag 15/8 i Haugerudhallen og tirsdag 16/8 på Oppsal.

Vedlagte dokument viser fordeling mellom grupper.

Ungdomstreningen på tirsdag uten racket vil i høst foregå utendørs så sant været er brukbart. Så ta med joggesko for løping!

Ved at ny sesong starter så avsluttes sommertreningen i Haugerudhallen.

Når det gjelder de enkelte partiene så vil samtreningen mellom elite og førstedivisjonslaget starte 15/8. Badmintonskolen er planlagt igangsatt i første halvdel av september. De eksisterende ungdomspartiene vil starte uke 34. Men møt bare opp på tildelt treningstid for å starte spillingen selvom den organiserte treningen ikke er startet.

Neste sesong vil det bli stort fokus på at flest mulig spillere skal tilhøre et lag. Vi håper jo på at så mange lag som mulig også vil delta i det offisielle seriespillet, men det er ingen betingelse. Et lag kan godt består av 5-6 rene mosjonister. Bakgrunnen er at kriteriene for halltildeling er endret slik at kun antall lag teller. Jo flere lag vi kan dokumentere jo flere treningstimer kan vi få tildelt. Klubben vokser og da trenger vi også organisere oss slik at vi får best mulig treningsforhold.