Klubbdrakter, utstyr og strenging

Haugerud badminton har egne drakter, som består av t-skjorte og andre treningsplagg i klubbens farger. Ny kolleksjon fra Torshov sport fra 2018.

Klubbdrakter

Nå kan alle spillere bestille drakter selv, enten gjennom fellesbestilling gjennom klubben eller enkeltvis fra Torshov sport. Vi vil ta opp fellesbestillinger av og til, da får vi 25% rabatt, mot 15% ved enkeltbestillinger. Disse draktene er nye fra 2018. Du kan ha ditt eget navn trykket på ryggen!

Draktene og prisene kan vises på Haugerud-Badminton-2018.

Legg inn til fellesbestilling:

Vi tar ikke fellesbestilling nå. Ta kontakt med styret.

Vi gjennomfører fellesbestillingen når vi har fått bestillinger. Har du spørsmål? Bruk Facebook Haugerud Intern eller kontakt noen i styret. Individuell bestillingsløsning er ikke klar ennå. For enkeltvis bestilling, ta kontakt med Torshov sport. Da vil du motta draktene relativt raskt.

Draktene er fra NIKE og er laget av moderne, teknisk stoff. Alle kan få sitt eget navn trykket på ryggen av spillertrøyene.

Prisene er oppgitt uten rabatter og tillegg. Logo foran og bak kommer i tillegg. Eksempel: T-skjorte kr 200, minus 25% rabatt (50 kr), pluss logo foran og bak (2*37 kr) gir en totalpris på 224,- kr. I tillegg kommer valgfritt personlig navnetrykk på 50,- kr pr navn. Vi får ikke rabatt på logo/trykk.

Størrelser

Dame XS-XL, herre/unisex XS-2XL

Junior: XS: 122-128 | S: 128-137 | M: 137-147 | L: 147-158 | XL: 158-170

Skjemaet er laget slik at man bare kan bestille et plagg av hver type pr. bestilling. Ønsker du f.eks. flere t-skjorter, må du legge inn en ny bestilling i tillegg.

Klubben ønsker at flest mulig av medlemmene spiller turneringer og lagspill med Haugerud t-skjorte.

Pakke «Academy16 Tracksuit» med jakke/bukse kan ikke tilpasses ved å velge ulike str. på over-/underdel, eller ved å bytte ut med andre over-/underdeler. Dette er en ferdigpakke som er ment å være mer prisgunstig enn de øvrige produktene.

T-skjorte Academy18 SS Top:  Hele ryggen er laget av perforert, pustende materiale.

T-skjorte Park VI: Smale perforerte striper for pusting på hver side.

For ytterligere informasjon ta kontakt med styret eller oppmann på trening. Legg gjerne inn spørsmål på FB.

Det fullt mulig å prøve størrelsene når som helst på Torshov sport.

Innkjøp av badmintonutstyr

Vi  har en avtale med Sport Modern som gjør at alle klubbens  medlemmer får prosenter på kjøp av racketer, klær, baller etc. Du trenger kun å oppgi at du kommer fra Haugerud og så får du rabattene. Disse er: 20-30% på Forza racketer og sko, 15-20% på Victor racketer og sko, 5-10% på Yonex racketer og sko, 15% på bagger og grep, 10% på klær . Baller kan alltid kjøpes til turneringspris uansett kvantum.

Badmintonballer og grep

Dette selges på treningene våre til en fornuftig pris. Kontakt Tore Granerud.

Strenging av racketer

Kontakt trener Sondre for helomstrenging og reparasjoner. Han er på trening 4-5 ganger pr uke. Prisen for helomstrenging er ca kr. 400.