Haugerud med 9 spillere på de nasjonale talent-og landslag

Klubben sterke stilling nasjonalt i U13 og U15 klassene viser seg godt i uttaket til nasjonale talentlag for sesongen 2016-17. Fire U13 spillere og tre U15 er tatt. Ingen annen klubb i landet har så mange spillere på lagene. I tillegg er to av våre spillere tatt ut til seniorlandslaget.

kbkrankmdu13semi

Følgende spillere er tatt ut:

Senior

• Marius Myhre Fartum
  • Elisa Wiborg

Marius har de siste årene vært norges desidert beste herrespiller og var i år nær ved å kvalifisere seg til Rio OL. Elisa er noe yngre  og har markert seg godt på nasjonalt nivå i single hvor hun blant annet vant den nasjonale rankingen for senior elite på Haugerud i mars 2016.

• Mathias Hong
  • Theodor Fjeldal
  • Thomas Gruner Fjeldheim
  • Delia Murtazalieva

• Aimee Hong
  • Therese Nguyen
  • John Nguyen

I år ble det tatt ut 12 U13 spillere og 20 U15 spillere totalt. Dette er talentfulle spillerne fra hele landet samtdig som det stilles krav til treningsinnsats, evne til å til egne seg nye ferdigheter og evner for å samarbeide for å være aktuell.

Antall uttatte haugerudspillere viser at det er mange motiverte spillere i denne aldersgruppen og at det sammen med hovedtrener arbeides jevnt og godt i klubben. Gratulerer med uttaket!

PS! På bildet er Mathias og Delia igang med semifinalen i MDU13 under rankingen i Kristiansand 16-18 september.