Fem gull til Haugerud under årets kretsmesterskap

Haugerud var vertskap for årets kretsmesterskap som ble spilt i Ellingsrudhallen 28-29 januar da Haugerudhallen var opptatt med håndball og innebandy. Hjemmelaget stilte med mesterskapets største tropp og oppnådde solide 5 gull og flere andre medaljer. Berit Thyness ble dobbeltmester i seniorklassen med gull i damesingle og damedouble.

KM2017 Vinner HSE
Medaljevinnere i HS. Fv Gjermund Hagen, Vestre Aker sølv, Jørgen Rosenlund, Moss gull og Jardar Østbø/Pål Endre Pedersen bronse fra Haugerud

KM var flyttet fra desember til januar i år midt oppe i en tett konkurranseperiode for mange spillere. I tillegg var mange aktuelle spillere bortreist på turneringer utenlands. Dette førte til lavere deltakelse enn det har vært de senere år. Men Ellingsrudhallen viste seg fra sin beste side, kjøkkenet serverte god varm og kald mat og det ble en fin turnering med mange fine kamper for deltakerne. Dagene ble ganske passe lagne med 160 kamper spilt.

Utover Haugerud med 5 gull var det spesielt tre klubber, Bygdø, Vestre Aker og Moss som satte sitt preg på mesterskapet. Jørgen Rosenlund, Moss vant herresingle foran Gjermund Hagen fra Vestre Aker, mens mixdouble finalen ble et rent Vestre Aker oppgjør. Der gikk Arben Holstad og Marit Lillelien av med seiren. I U17 toppet Moss de fleste kategorier bortsett fra i herresingle hvor Boyan Yu, Vestre Aker vant.

I U15 vant Petter Laheld, Vestre Aker herresingle, mens Elise Jelsness, Bygdø tok seg av damesingle. Samtidig gikk broren hennes Håkon til topps i U13 herresingle.

Haugeruds solide innsats kan oppsummeres med medaljene under. I tillegg hadde vi mesterskapet største tropp med 20 spillere og det ble vist flott innsats av alle.

Edvard og Kasper i sving i HDU15

Senior:

HS: Bronse: Pål Endre Pedersen og Jardar Østbø
DS: Gull – Berit Thyness
HD: Gull – Pål Endre Pedersen sammen med Gjermund Hagen, Vestre Aker
HD: Sølv – David Wong og Ram Kumar
DD: Gull – Therese Nguyen og Berit Thyness
HS: Sølv – Leonard Volrath Holmboe
HS: Sølv – Theodor Fjelldal

DS: Sølv – Victoria Zhang, Bronse – Sofie Aamodt

Team Teodor i HDU15
HD: Gull – John Nguyen og Thomas Grüner Fjeldheim
MD: Gull – Theodor Fjelldal og Victoria Zhang
DD: Sølv – Karianne Zhang sammen med Agnessa Pedersen, Moss
Komplette resultater finner dere på badmintonportalen.